Declaraties studenten

1. Studenten maken regelmatig kosten en deze kunnen worden vergoed, mits met akkoord van de coordinator.

2. Je krijgt een declaratie binnen. Deze komen binnen met de interne post en wordt door de postbehandelaar onderverdeeld. (Wesley)

3. Zet de datum van binnenkomst op de declaratie. (ingekomen post)

4. Let erop dat alles is ingevuld

5. Op de N schijf in de CFA FINADM Algemeen 2017 Declaraties studenten Hier open je het Excel bestand en hierin zet je de ingekomen declaraties op datum naam en bedrag en academie. Het kan ook zijn dat dit niet voor Declaraties is maar kan ook een stagiaire zijn.

6. Stagiaires/ Diensten derden beginnen met een 8 begint het met IB47 dan zijn de studentbetalingen en gaan via salarisbetalingen en bijvoorbeeld de (studenten) mr leden gaan gaan ze naar HR en dan mogen ze in het bakje/mandje boven op de kast bij HR.

7. Declaraties van de studenten moeten ondertekend worden door de budgethouder dus niet door coördinator. Ze worden dan WEL op de lijst toegevoegd met de opmerking dat deze retour zijn gegaan naar de budgethouder.

8. Ivm functiescheiding mag het coderen en uitbetalen NIET door dezelfde persoon gedaan worden.

9. Bij S nummers op de declaratie wordt grootboekrekening 4457 gebruikt en kostenplaats de academie.

10. Bij studentprojecten beginnend met een C2 dan gaat het naar 4411 een algemene plaats en bij C1 dan moet je gaan splitsen, de kosten moeten dan naar de juiste grootboekrekening.

11. Let op parafeer altijd de declaratie.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.