Verwerken voorschot

De voorschotten zijn declaratie BOVEN de 400 euro en worden verwerkt door Wesley. Wij kunnen GEEN bonnen toevoegen, dit moeten de collega's zelf doen. Voordat de voorschotten verwerkt worden moeten deze in You Force verwerkt worden en dit moet als volgt.

1. In loggen bij You Force

2. Je klikt op Activiteit en dan selecteer je " voorschot verwerken".  Dan komen alle voorschotten naar voren. De voorschotten krijgen doorgaans meer voorrang omdat dit vaak hogere bedragen betreft.

  1. Eerst moet de controle gedaan worden of de declaratie geaccoordeerd is door de bugethouder. Dit doe je door op het kalendertje (1) te drukken dan komt er een scherm tevoorschijn waarop je kan zien of de declaratie goed gekeurd is en door wie. (lijst budgethouders toevoegen). Zie hieronder.

Nu moet een controle gedaan worden op de bijgevoegde declaratie en bonnen.

  1. Wanneer dit akkoord is kan je naar (2) " goedkeuring budgethouder benodigd"  en kan je op " verder" klikken.

Dan kom je in de declaratie terecht en controleer je of alles goed ingevuld is. Belangrijk zijn; projectnummer/kostendrager/kostenplaats maar ook de omschrijving. Wanneer dit niet het geval is kan deze terug gestuurd worden naar de indiener. Deze declaratie draai je uit met de goedkeuring van de budgethouder zodat het bewijs er is dat dit uitbetaald mag worden.

Hierboven doe je de controle van de ingediende bonnen en of deze daadwerkelijk bij gevoegd zijn. Je kan bij " Receipt" (1) kan je van Nee, Ja maken. Wanneer je alles doorgestuurd en geakkoordeerd hebt dan kan je dit uitdraaien en aan Wesley geven. Hij verwerkt dit verder.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.