Hoe kan ik voorinschrijven op een minor?

In het laatste jaar van je opleiding kun je aan een minor deelnemen. Tijdens het voorlaatste jaar van je opleiding geef je een keuze aan door het voorinschrijven op een minor via Osiris.

Let op: Voorinschrijvingen worden behandeld op basis van 'First come, first served', tenzij anders vermeld in de Minor catalogus.

Ga naar het menu 'Inschrijven' en klik op 'Minor voorinschrijving'.

Het eerste scherm geeft informatie, lees de tekst door en klik op de pijl om verder te gaan.

Aangeven van je voorkeuren

Je ziet een overzicht van minoren waar jij uit kan kiezen.

  1. Geef je voorkeuren op door het aanvinken van 2 minoren. De eerste minor die je aanvinkt is je eerste keuze, de tweede die je aanvinkt is automatisch je tweede keuze. Klik hierna op de pijl om verder te gaan.

Volgorde van je keuze

  1. In het volgende scherm zie je de gekozen minoren op volgorde van je voorkeur.
  2. Je kan de volgorde van je keuzes aanpassen door te klikken en slepen.
  3. Wil je toch een andere minor kiezen, ga dan terug naar het vorige scherm.

Klik op de pijl om verder te gaan.

Wanneer je de gegevens hebt gecontroleerd, klik dan op 'Bevestig voorinschrijving'. Je ontvangt een mail vanuit Osiris met een bevestiging van je minorkeuze.

Wijzigen van je minorkeuze

Wil je de eerder gemaakte keuzes wijzigen, of een van de twee keuzes verwijderen, dan kan dat tot en met de einddatum van de voorinschrijf periode.

  1. Ga in Osiris student naar Inschrijven - Minor voorinschrijving en kies 'Wijzigen'. Hierna kun je de gekozen minoren uitvinken en andere minoren aanvinken.

Let op: Ga je de voorinschrijvingen wijzigen, dan geldt de datum van de laatste wijziging als datum van je voorinschrijving .

Voorinschrijvingen verwijderen

BUAS@Work - Desktop Viewer

Wanneer je alle voorinschrijvingen wilt verwijderen omdat je niet gaat deelnemen aan een minor, dan kan dat tot en met de einddatum van de voorinschrijf periode.

  1. Ga naar Inschrijven - Toon mijn inschrijvingen - Minors. Klik op een van de minors en de knop [Verwijder voorinschrijving] verschijnt.
  2. Klik op [Verwijder voorinschrijving] en klik op 'OK' in de pop-up. Al je voorinschrijvingen zijn nu verwijderd. Je ontvangt een bevestigings email van je intrekking.