OsirisOsiris3.3 Studievolg: Afsluiten onderwijsperiode2b. Aanpassen data BSA moduleHoe kan het BSA kenmerk van studenten worden gewijzigd? (individueel en groepsgewijs)

Hoe kan het BSA kenmerk van studenten worden gewijzigd? (individueel en groepsgewijs)

Doel: Het wijzigen van het BSA kenmerk van een student of een groep studenten

Voor wie: Deze werkinstructie is bedoeld voor gebruikers die gerechtigd zijn om studieadviezen in te richten, te controleren en uit te brengen. (gebruikers met gebruikersprofiel Key user)

Ga naar: Student > Studieadvies > Wijzig BSA Kenmerk

Ga naar: Student > Studieadvies > Wijzig BSA Kenmerk

Er kan een situatie voordoen waarin het nadrukkelijk niet de bedoeling is dat er voor een student of groep studenten een BSA advies wordt uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan exchange studenten die een paar modules volgen en dan weer de opleiding verlaten. In zulke situaties kun je voor een student individueel of groepsgewijs het BSA-kenmerk wijzingen naar 'Nee'. Vastgestelde adviezen kunnen niet van Ja op Nee worden gezet.

  1. Zoek de student(en) van wie het BSA kenmerk gewijzigd wordt, individueel (via filter 'studentnummer') of groepsgewijs (via filter 'Studentgroep', misschien beter vooraf een studentengroep aan te maken) of via een uitgebreide selectie.
  2. Selecteer de studenten (de studenten waarbij de regel groen opkleurt zijn geselecteerd)
  3. Actie: Wijzig BSA Kenmerk
  4. Je komt in popupscherm waarbij je het bsa kenmerk kunt kiezen dat voor die studenten moet gelden, klik daarna op Wijzig BSA kenmerk

Op deze manier is het mogelijk om bij een nieuwe BSA opleiding deze actief te maken voor studenten die zich al hadden aangemeld voordat BSA module aanstond. Het is ook mogelijk om na start van het studiejaar te kijken welke studenten niet zijn gekomen en het kenmerk uit te zetten, of wel BSA uit te zetten voor aanmelders die in een hoger jaar zijn gestart.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.