OsirisOsiris3.3 Studievolg: Afsluiten onderwijsperiode9b. 'Bursten' van SVOBursten van SVO om mee te sturen met een mededeling richting student.

Bursten van SVO om mee te sturen met een mededeling richting student.

Voor wie: Deze werkinstructie is bedoeld voor gebruikers die gerechtigd zijn om mededelingen aan studenten te versturen.

Doel: Het versturen van een SVO via mededeling aan student. Dit wordt o.a. gedaan na het versturen van de TSA brief en de BSA brief. Let op: er is BUas breed een algemene tekst afgesproken voor de begeleidende mededeling bij het SVO. Deze mededeling mag daardoor niet aangepast worden.

Ga naar menu 9.3.15 rapport studievoortgangsoverzicht

Ga daarna naar menu 9.3.15 rapport studievoortgangsoverzicht
  1. Kies de studentgroep aan wie je het SVO wilt sturen, of maak gebruik van andere selectievelden om de juiste studenten te selecteren.
  2. Geef desgewenst het examentype aan, bijvoorbeeld D als je alleen het propedeuse SVO wilt versturen.
  3. Kies bij splitsen: 'Ja, verstuur als mededeling' en klik op [Uitvoeren].
  4. Wanneer je het SVO wilt sturen n.a.v. het TSA of BSA, kun je in menu 9.3.15 de studenten selecteren via [Uitgebreid zoeken], studieadvies. Zie de printscreen hieronder met een mogelijke selectie.
  5. Let op: bij gebruik van 'splitsen' komt er geen voettekst op het SVO, ook niet wanneer je dat hier wel hebt aangevinkt. De volgende tekst wordt dus niet getoond op het SVO: "Het is mogelijk dat de gegevens op deze lijst nog niet zijn gecontroleerd, er kunnen derhalve aan deze gegevens geen rechten worden ontleend."
OSIRIS - 19.40S03 - OSIINR - Mozilla Firefox

Maak je selectie

A.2) Selecteer de gewenste medewerker(s)
  1. Na het klikken op [Uitvoeren] verschijnt de volgende pop-up. Selecteer hier welke SVO's je wilt sturen (D of B fase of beide) en klik op [Verstuur als mededeling]. Selecteer je geen rijen dan verstuurt Osiris alle SVO's die op je beeldscherm getoond worden.
  2. De SVO's zijn nu verstuurd en zijn in Osiris Basis terug te zien bij de student onder menu 'Mededelingen', menu nummer 2.1.08.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.