OsirisOsiris1. Algemene werkinstructies MededelingenSturen van een mededeling met student- en toetsgegevens

Sturen van een mededeling met student- en toetsgegevens

Doel: Het groepsgewijs versturen van een mededeling aan studenten, met student- en toetsgegevens, bijvoorbeeld als uitnodiging voor een tentamen. Via menu 2.4.16 Cursus - Deelnemer Toets is het nu mogelijk om aan een groep geselecteerde studenten een mededeling te sturen. Hiervoor zijn extra vishaakvelden beschikbaar om informatie over de toets en de gelegenheid in de mededeling op te nemen.

Voor: Medewerkers die met studenten communiceren over tentamens.

Voordat je een mededeling met toetsgegevens kunt versturen, zul je eerst een mededeling moeten maken. Zie hiervoor Hoe kan een mededeling worden gemaakt en onderhouden?

De onderstaande vishaakvelden zijn hiervoor beschikbaar, deze kun je in de mededeling opnemen door ze in de mededelingtekst te typen, inclusief de vishaken. In de mededeling aan de student zal het vishaakveld worden vervangen door de van toepassing zijnde informatie. Bijvoorbeeld: bij gebruik van <cursuscode> zal in de mededeling de daadwerkelijke cursuscode worden getoond. Naast onderstaande vishaakvelden die betrekking hebben op de toets, kun je ook algemene vishaakvelden toevoegen met bijvoorbeeld de naam van de student, zie daarvoor de werkinstructie voor het maken van een mededeling.

<cursuscode>

<korte_naam_van_de_cursus>

<aanvangsblok>

<voltijd_deeltijd>

<toets>  

<toets_omschrijving>

<blok>  

<gelegenheid>  

<toetsvorm>

<toetsvorm_omschrijving>

<toetsdatum>  

<dag>

<tijdstip>  

<locatie>  

<locatie_omschrijving>  

<straatnaam>  

<toevoeging_nummer>  

<postcode>

<plaats>

<contactpersoon>  

Verstuur mededeling vanuit de deelnemerslijst toets

  1. Ga naar scherm 2.4.16 en vul bij 'Cursus' de gewenste cursuscode in. Je krijgt een overzicht van alle toetsen/toetsmomenten van de cursus en de bijbehorende ingeschreven studenten.
  2. Selecteer de betreffende toets.
  3. Selecteer alle studenten door bij 'Bekijken' te kiezen voor 'Selecteer alle rijen', of selecteer enkele studenten indien je de mededeling niet aan alle studenten uit de lijst wilt sturen.
  4. Ga via [Acties] naar 'Verstuur mededeling aan geselecteerde studenten'. Er verschijnt nu een pop-up waarin je de juiste mededeling moet selecteren. Klik hierna op [Verstuur mededeling].

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.