OsirisOsiris2. Inschrijf werkinstructiesInschrijvenHoe registreer je in Osiris voor de non-EU’er met MVV aanvraag de voorkeursbetaalwijze?

Hoe registreer je in Osiris voor de non-EU’er met MVV aanvraag de voorkeursbetaalwijze?

Doel: Een voorkeursbetaalwijze in Osiris registreren voor de groep non-EU'ers met een MVV aanvraag die het instellingscollegegeld en het leefgeld ineens aan BUas zelf overmaken, zodat zij zelf niet meer via Studielink hun betaalgegevens hoeven te regelen.

Voor wie: Deze instructie zal voornamelijk gebruikt worden door medewerkers van de Visadesk

Non-EU’ers waarvoor een visa en of studievergunning  aanvraagd moet worden, krijgen nadat ze voorwaardelijk toegelaten zijn een specification of costs bestaande uit het instellingscollegegeld, kosten voor studievergunning, verzekering etc en het leefgeld. Zodra zij dit geld hebben overgemaakt, moeten zij een proof of payment naar [email protected]  sturen. Als Finance het gehele bedrag binnen heeft, laten zij dit aan de Visadesk weten.

Visadesk plaatst de student in de studentgroep “VISA al betaald” en stuurt een bericht dat ze berichten met betrekking tot het regelen van hun betaalgegevens vanuit Studielink mogen negeren. Daarna voeren zij de voorkeursbetaalwijze in bij deze student.

Ga naar: Student > Inschrijven CROHO > Debiteur

Ga naar: Student > Inschrijven CROHO > Individueel > Inschrijvingen CROHO

1. Ga bij de student naar "Inschrijven Croho" en dan naar "Debiteur".

2. Klik daarna bij Acties op "invoeren voorkeursbetaalwijze"

3. Kies hier voor "Ineens (pin/bank/BBC)"

4. Klik op "Invoeren". De voorkeursbetaalwijze is dan geregistreerd.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.